Заместник-главната редакторка на най-четеният вестник и сайт в Русия Комсомолская правда“

...
Заместник-главната редакторка на най-четеният вестник и сайт в Русия Комсомолская правда“
Коментари Харесай

Внезапно си отиде 35-годишната редакторка на Комсомолская правда

Заместник-главната редакторка на най-четеният вестник и уебсайт в Русия „ Комсомолская истина “ Ана Царьова бе открита мъртва от татко й в жилището й в центъра на Москва, заяви База.

Инцидентът се случи една година, откакто при неизяснени обстоятелства почина и шефа й основният редактор на Комсомолская истина Владимир Сунгоркин.

„ Комсомолская истина “ се счита за любимия вестник на Путин.

Бащата отишъл в дома на 35-годишната си щерка, откакто тя няколко дни не се обаждала.

Полицията проверява гибелта й, само че първичните известия сочат, че няма следи от обир или насилствена гибел. Daily Mail оповестява, че Царьова е страдала от неуточнена остра респираторна вирусна зараза и е имала висока температура няколко дни.

Други медии оповестяват, че тя е умряла от остра сърдечна непълнота. Царьова отговаряше за редактирането на наличието на уеб страницата „ Комсомолская истина “.

Това е най-големият новинарски уебсайт в Русия с 83,9 милиона читатели през октомври тази година.

Царьова беше шест години зам.-главен редактор. През септември предходната година неговият началник, 68-годишният Владимир Сунгоркин, основен редактор и шеф на вестник " Комсомолская истина ", умря при съмнителни условия. Въпреки че повода за гибелта е посочена като инфаркт, след аутопсия гибелта е класифицирана като подозрителна, защото са открити признаци на задушаване, предава БГНЕС. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР